Kursy walut: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

* Profil podstawowy

  • Firma
  • Oferty (0)
  • Produkty (3)
  • Firm Rank(0)
  • Kontakt

 


*Ta firma posiada tylko prezentacje podstawową.
Poznaj możliwości profilu Sprawdzony partner oraz Eurofirma

GRADOS Sp. z o.o.

[Polska]Owoce prażone

Wysokiej jakości produkty owocowe wyprodukowane z naturalnych składników. Zawierają znaczącą ilość dużych cząstek owoców 45%. Wyroby o doskonałym smaku, aromacie i kolorze właściwym dla użytego owocu. Produkty termostabilne, o właściwościach pozwalających na poddanie obróbce termicznej w temp. 230ºC. Podczas wypieku nie wyciekają oraz nie nasączają ciasta. Posiadają niski ekstrat ( produkty nie są słodkie ). Produkt łatwy w dozowaniu, smarowny i plastyczny. Nadają[...]

Szczegóły...


[Polska]Nadzienia cukiernicze Akord

Nadzienia cukiernicze AKORD stosowane są do dozowania po wypieku. Posiadają wyrazisty smak i aromat. Nadzienia przygotowywane są ze specjalnie dobranych surowców w oparciu o tradycyjne, sprawdzone receptury. Doskonałe walory smakowe pozwalają na stosowanie ich zarówno do mieszania z kremem, jak do przekładania ciast, tortów i rolad. Smarowna, plastyczna tekstura nadzień zapewnia łatwość zarówno ręcznego jak i automatycznego dozowania. Okres przydatniości to 6 miesięcy od daty[...]

Szczegóły...


[Polska]Skoncentrowane pasty Torrini do lodów i kremów

Skoncentrowane pasty TORRINI stosowane są do lodów i kremów dla uzyskania odpowiedniego smaku, barwy i aromatu. Pasty owocowe produkowane są na bazie naturalnych składników ( świeże owocowe lub ich koncentraty ). Pasty nieowocowe tj. Zabajone, Malaga, Tiramisu zawierają alkohol. TORRINI doskonale mieszają się z masami lodowymi a także z kremami tłuszczowymi. Ich użycie powoduje, że otrzymujemy wyrób o smaku i kolorze właściwym dla użytego koncentratu. Dodawane są zawsze w ostatniej[...]

Szczegóły...




Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję